Bio-Quad Lactoferrin Gold 1.8

SKU: 9001 Categorie:

Beschrijving

Lactoferrine Gold 1.8 is een voedingssupplement met Lactoferrine, Zink Vitamine C, β-Glucan, Inulin en Curcuma.

Lactoferrine Gold 1.8 (LF) is een uniek voedingssupplement ontwikkelt door dr. Narain Naidu en door bioQuad op de markt gebracht. Lactoferrine is een ijzerbindend eiwit dat normaal gesproken in alle zoogdieren wordt gesynthetiseerd. De Lactoferrine voor dit voedingssupplement wordt geïsoleerd uit verse koemelk afkomstig van gecertificeerd vee uit een ziektevrije omgeving en niet blootgesteld aan hormonen, antibiotica of GGO/diervoeding. Door het ondergaan van een innovatieve behandeling ontstaat er een zuiver en hoogwaardig product.

LF concentratie is het hoogst in moedermelk / colostrum, maar is ook aanwezig in diverse andere afscheidingen zoals tranen, speeksel, zweet, zaad/ en vaginale vloeistof die slijmvlies oppervlakten bevochtigd. LF speelt als een natuurlijk bioactief molecuul een multifunctionele rol in verschillende belangrijke lichamelijke processen zoals: cel proliferatie en differentiatie, immuniteit, reproductie of vruchtbaarheid en voortplanting, bot en gewrichten en gastro-intestinale processen.

Het voedingssupplement Lactoferrine Gold 1.8 bevat een speciaal geactiveerde gepatenteerde vorm van lactoferrine. Het ijzer-bindend mechanisme daarin ondersteunt o.a. het immuunsysteem, helpt bij vermoeidheid en bevorderd de energiestofwisseling. Zink draagt bij tot een normale macronutriënten metabolisme en Vitamine C draagt bij aan de normale functie van het immuunsysteem. De gebruikte actieve ingrediënten bieden synergetische nutraceutische voordelen.

Extra informatie

Gewicht 17 g
Samenstelling

Lactoferinne 60mg*, Zink 10mg (100% RI), Vitamine C 60mg (75% RI), B-Glucan 50mg*, Inuline 50mg*, Curcuma extract 45mg*

Ingrediënten

Vitamine C (calcium L-ascorbaat), Melkproteïnenisolaat (Lactoferrine), Capsule (HPMC), Vulstof: Microkristalijne Cellulose, Inuline, Emulgator: Zonnebloemlecithine, B-Glucan (uit gist), Curcuma-extract (Curcuma Longa), Zinkcitraat, Antiklontermiddel: Magnesiumstearaat en Siliciumdioxide, Zuurteregelaars: Trinatrium-citraat en Natriumbicarbonaat

Reviews

Er zijn nog geen reviews geplaatst.

Review toevoegen