Bio-Quad Osteodenx

Waardering 5.00 op 5 gebaseerd op 1 klantbeoordeling
(1 klantbeoordeling)

SKU: 9002 Categorie:

Beschrijving

Het menselijk skelet of geraamte vormt de structurele basis van ons lichaam. Het bestaat uit botten, kraakbeen, ligamenten en pezen. Deze dienen een veelvoud aan functies, zoals o.a. mineralenbeheer, bloedproductie, orgaanbescherming, beweging en vorm.

Gespecialiseerde cellen beheren hiertoe verschillende functies en bepalen samen belangrijke processen voor de instandhouding van het menselijk skelet. Het skelet vormt een dynamisch structuur dat zichzelf voortdurend vernieuwd tijdens zijn levensduur. Hiertoe is BOT REPLENISHMENT, een regulerend en revitaliserend proces, van vitaal belang voor botgroei en botherstel. Ondersteuning van deze processen is belangrijk door een goede levensstijl, voeding en hoogwaardige voedingssupplementen.

OsteoDenx® is een gepatenteerd uniek product ontwikkelt door Dr. Narain Naidu op basis van tientallen jaren klinisch onderzoek. Dit voedingssupplement wordt door bioQuad op de markt gebracht. Studies toonden een aanzienlijke toename van botvorming, optimalisatie van botresorptie en verbetering van de conditie van gewrichtskraakbeen, zoals gemeten door specifieke botomzetting en metabole markers.

De kern van OsteoDenx®, de Ribonuclease-verrijkt Lactoferrine (R-ELF), is een patent beschermd, multifunctioneel eiwitcomplex.

De bot regulerend en- bot revitaliserende formule van OsteoDenx® bevat een synergetische mix van R-ELF, collageen hydrolysaat, bot-specifieke vitamines (D3, K1 & folaat), botmineralen (koper, mangaan en selenium), Boswellia en Resveratrol , met als doel het bieden van een uitgebreide ondersteuning van botten en gewrichten. De antioxidant-synergisten, zoals LF, RNase, Resveratrol, Copper en Selenium, beschermen gezamenlijk tegen schade door vrije radicalen (oxidatieve stress). OsteoDenx® ondersteunt en bevordert de eigen metabolisme en homeostase van het lichaam.

Extra informatie

Gewicht 18 g
Samenstelling

Vitamine D3 10mcg (200% RI), Vitamine K1 150mcg (200% RI), Foliumzuur 100mcg (50% RI), Koper 0,5mg (50% RI), Mangaan 1mg (50% RI), Selenium 22mcg (50% RI), Collageenhydrolysaat 150mg *, Lactoferrin 96mg *, Boswellia 95mg *, Resveratrol 0,25mg *

Ingrediënten

Geisoleerd Melkeiwit (RNase-verrijkte lactoferrine), Collageenhydrolysaat (vissen), Boswelia, Resveratrol, zuurregelaar (Natriumbicarbonaat), Antiklontermiddel: Magnesiumstearaat en Siliciumdioxide, Mangaansulfaat, Kopersulfaat, Selenomethionine, Vitamine D3, Vitamine K1, Vitamine B9, Capsule (HPMC), Vulstof: Microkristalijne Cellulose

Reviews

1 review voor Bio-Quad Osteodenx
  • 5 out of 5

    Mijn dochter had last van een jumpers-knee, irirtaties bij de aanhechting van de pezen. Op aanraden hebben wij 2 maanden Osteodenx gebruikt als ondersteuning voor het herstel. Na 2 maanden merkten we dat de belastbaarheid van de knie aanzienlijk beter is geworden, en de pijn sterk verminderd.

Review toevoegen