C-1000 Rapid HR

SKU: 1101 Categorie:

Beschrijving

Vitamine C tabletten met vegetarische coating
De hoogwaardige vitamine C in deze tabletten zijn een basis voor elke dag. Ze dragen bij aan de werking van jouw immuunsysteem en verminderen moeheid.

Opname van vitamine C
Het lichaam neemt de vitamine C in deze tabletten sneller op dan vergelijkbare vitamine C supplementen dankzij toevoeging van quercitine, peperine en het rozenbottelextract. Dit kan extra prettig zijn tijdens en na extra zware lichamelijke inspanning.

Deze vitamine C-tabletten dragen bij aan de vermindering van vermoeidheid. Ook zijn de tabletten geschikt om een normale werking van het immuunsysteem in stand te houden tijdens of na extra lichamelijke inspanning en een normale werking van jouw immuunsysteem in het algemeen. De coating van de tablet is van vegetarisch materiaal.

Vitamine C tabletten voor dagelijksgebruik.
Voor een dagelijks gebruik neem je 1 tablet per dag. Wanneer je weerstand verlaagd is neem je twee vitamine C-tabletten. Onze supplementen worden met hoge kwaliteitsproducten gemaakt.

Extra informatie

Gewicht 132 g
Samenstelling

Vitamine C 1000 mg = 1250% RI, Vitamine C (uit rozenbottel 20:1) 50 mg = 62,5% RI, Quercitine 10,5 mg*, Piperine 5 mg*.

Ingrediënten

Ascorbinezuur, vulmiddel (cellulose), rozenbottel (rose hip) 20:1, tabletcoating (hydroxypropyl cellulose, hydroxypropyl methyl
cellulose, talk), anti-klontermiddel (vegetarische magnesiumstearaat), antiklontermiddel (silica), klucel nutra d, quercetine, zwarte peper extract (bioperine®).

Reviews

Er zijn nog geen reviews geplaatst.

Review toevoegen