Co-enzym Q10-150

SKU: 1308 Categorie:

Beschrijving

Uiterst stabiele Q10 voor optimale opname
De Co-enzym Q10-150 van Pro-Vital® bevat de uiterst zuivere Q10 ubiquinon. Ubiquinon biedt een zeer stabiele verbinding van optimale kwaliteit en opneembaarheid in de lichaamscellen. Het is biologisch identiek aan lichaamseigen Q10, waarmee het een uiterst functionele stof is met perfecte eigenschappen.

Waarom ubiquinon en geen ubiquinol?
We maken gebruik van ubiquinon , omdat productiekosten van ubiquinol hoger zijn. Ironisch genoeg wisselt co-enzym Q10 in het lichaam voortdurend tussen de twee vormen ubiquinon en ubiquinol. Het is een onderdeel van de rol,die de stof in biologisch opzicht speelt. Of je dus ubiquinon of de veel duurdere ubiquinol gebruikt, is niet belangrijk. De stof verandert steeds in de andere vorm en weer terug. Daarom maakt het geen verschil met welke vorm je begint.

Vitamine E uiteraard in de natuurlijke vorm
Daarnaast is natuurlijke vitamine E toegevoegd. Deze antioxidant bevat de enige vorm van alfatocoferol die in het lichaam biochemisch actief is. Het beschermt de celmembranen, met name de celmembraanvetten tegen oxidatie.

Biologische beschikbaarheid
De zuivere sojaproteïnen, die in deze formule aanwezig zijn, zorgen voor een betere opname van de Q10. Door maximale opname wordt uiteraard de best mogelijke werking gegenereerd.

Extra informatie

Gewicht42 g
Samenstelling

Vitamine E (natuurlijke vorm, d-alfa-tocoferol) 12,4mg = 103,3% RI, Co-enzym Q10 150mg*, Soja isoflavonen 30mg*.

Ingrediënten

Vulstof (aardappelzetmeel), Co-enzym Q10, Vegetarische capsulehuls (Hydroxypropyl methylcellulose), Antiadhesie (Magnesiumstearaat), Soja extract (40% isoflavonen) <b>(Bevat soja)</b>, D-alfa-tocoferol-acxetaat.

Reviews

Er zijn nog geen reviews geplaatst.

Review toevoegen