Co-enzym Q10-150

SKU: 1308 Categorie:

Beschrijving

In Co-enzym Q10-150 van Pro-Vital® is gekozen voor een uiterst zuivere Q10® ubiquinon (Ubidecarenone). Ubidecarenone beidt een zeer stabiele verbinding van optimale kwaliteit en opneembaarheid in de lichaamscellen. Het is biologisch identiek aan lichaamseigen Q10, waarmee het een uiterst functionele stof is met perfecte eigenschappen.

Daarnaast is natuurlijke vitamine E toegevoegd. Deze antioxidant bevat de enige vorm van alfatocoferol die in het lichaam biochemisch actief is. Het zorgt voor een versnelde en versterkte werking van enzymen.

De zuivere sojaproteïnen die in deze formule aanwezig zijn, zorgen voor een significant betere opname van Q10. Door maximale opname wordt uiteraard de best mogelijke werking gegenereerd.

Extra informatie

Gewicht 41 g
Ingrediënten

D-alfa-tocoferol-acxetaat, Co-enzym Q10, Soja extract (40%isoflavonen) (Bevat soja), Magnesiumstearaat, Amylum solani (aardappelzetmeel – vulstof), Hydroxypropyl methylcellulose (vegetarische capsulehuls).

Samenstelling

Vitamine E (natuurlijke vorm, d-alfa-tocoferol) 12,4mg = 103,3% RI, Co-enzym Q10 / Ubidecarenone 150mg*, Soja isoflavonen 30mg* extract 40% (non-GMO).

Reviews

Er zijn nog geen reviews geplaatst.

Review toevoegen