FemmeCare

SKU: 1901 Categorie:

Beschrijving

Bijzonder simpele formule
Omdat de klachten al complex genoeg zijn komen de jarenlange expertise van Pro-Vital® samen in een bijzondere, simpele en unieke formule.

Vitamine D3 uit schapenwolvet en MenaQ7™
De Quali-D® vitamine D3 van DSM komt uit schapenwol en is een stabiele en goed opneembare vorm van vitamine D. Vitamine D3 ondersteunt het afweersysteem, bevordert een goed calciumgehalte in het bloed, draagt bij aan de instandhouding van sterke botten en tanden en is goed voor de spieren. De Vitamine K2 is afkomstig van top leverancier MenaQ7™. Vitamine K2 speelt een rol bij de aanmaak en het behoud van sterke botten.

Zilverkaars en echte salie
Zilverkaars en echte salie zijn beide bij uitstek vrouwenkruiden. Beide kruiden geven ondersteuning bij overgangsverschijnselen* en dragen bij aan een normale en regelmatige menstruatie*. Ook stimuleert echte salie het afweersysteem*.

Jarenlange expertise samengevoegd in één simpele formule, dat is de kracht van Pro-Vital®.

*Bewijs voor dit gezondheidseffect wordt nog beoordeeld in Europese toelatingsprocedure.


Extra informatie

Gewicht56 g
Samenstelling

Vitamine D3 Quali-D® 25mcg = 500% RI, Vitamine K2 MenaQ7™ 37,5mcg = 50% RI, Zilverkaars extract 40mg*, Echte Salie 1500mg*.

Ingrediënten

Vulmiddel (Aardappelzetmeel), Salvia officinalis folium 10:1, Vegetarische capsulehuls (Hydroxypropyl methylcellulose), Cimicifuga extract (2,5% LOPAKS), MenaQ7™ MK7 all-trans nature-identic (2000ppm K2), Flowverbeteraar (Zonnebloemolie), Vitamine D3 Quali-D®.

Reviews

Er zijn nog geen reviews geplaatst.

Review toevoegen