MagneRust

SKU: 1002 Categorie:

Beschrijving

Zuivere magnesium tabletten ondersteunen jouw mentale conditie
Zuivere magnesium tabletten ondersteunen jouw mentale conditie
Onze magnesium tabletten met toegevoegde citroenmelisse bezorgen je de nodige ontspanning. Ontdek hoe jouw lichaam de Magnovum, magnesium als fosfolipide complex, perfect opneemt met behulp van toegevoegde vitamines.

MagneRust tabletten voor de nodige ontspanning
Zeker met alle prikkels en de blauwe schermen die we bekijken, is het steeds moeilijker om goed in slaap te komen. Een groot probleem, want juist met slaap detoxen we ons lichaam. Citroen melisse Bevordert je nachtrust*, en magnesium draagt bij tot de vermindering van vermoeidheid en moeheid

De zuiverste vormen en actieve vitamines
Decennia ervaring in het maken van natuurlijke voedingssupplementen en een voorliefde voor de allerbeste kwaliteitsproducten zorgen dat de MagneRust de twee zuiverste vormen van magnesium bevat en de beste vitamines B. Deze samenstelling zorgen voor een goede opname door het lichaam.
Het Magnovum, magnesium als fosfolipide complex en Magnesiumcitraat ondersteunen het zenuwstelsel en onze mentale conditie en zijn behulpzaam bij een normale functionaliteit van de spieren.

MagNovum?
MagNovum, magnesium als fosfolipide complex, heeft aantoonbaar een 20% betere opname dan magnesium citraat. Het actieve mineraal is ingekapseld tussen twee lagen fosfolipiden. Dit duale membraam is vergelijkbaar met onze eigen celmembranen en verbetert de opname terwijl het ook de magnesium beschermt tegen maagsappen.

De voordelen van onze magnesiumtabletten MagneRust
De zuiverste vormen Magnovum, magnesium als fosfolipide complex en magnesiumcitraat zorgen voor een optimale opname door het lichaam.

Het helpt bij vermoeidheid en kan jouw zenuwstelsel en mentale conditie ondersteunen voor een ontspannen gemoedstoestand.
Foliumzuur, vitamine B6 en vitamine B12 ondersteunen de magnesiumopname van je lichaam en zorgen voor synergie.

De MagneRust tabletten worden getableteerd in een “state of the art” productie faciliteit. Hierdoor kunnen we weinig vulstoffen gebruiken en blijft de MagneRust toch uiterst stabiel.

Extra informatie

Gewicht122 g
Samenstelling

Vitamine B7 (Biotine) 30µg = 60% RI, Vitamine B11 (Quatrefolic®) 151.2 µg = 74% RI, Vitamine B12 (Cyanocobalamine) 150 µg = 6000% RI, Magnesium (als Ultramag® Sucrosomial Magnesium & Magnesium Citraat) 300,2mg = 80% RI, Citroenmelisse (Melissa Officinalis Folium extract 5:1) 400mg*, Taurine 350mg*.

Ingrediënten

Ultramag® Sucrosomial, Magnesiumcitraat, (Vulstof) Microkristallijne cellulose, Melissa officinalis folium extract, Taurine, Cyanocobalamine, (Vulstof) Hydroxypropylcellulose, Bevochtigingsmiddel (Natriumcrosscarmelosse), Antiklontermiddel (Non-nano Colloïdaal Siliciumdioxide), Biotine.

Reviews

Er zijn nog geen reviews geplaatst.

Review toevoegen