Bamboe-MSM

SKU: 1603 Categorie:

Beschrijving

Bamboe
Bamboe is een bijzonder wonderlijke plant. Het is een rietplant die onder goede omstandigheden tot wel twintig centimeter per dag kan groeien en uiteindelijk ruim tien meter hoog kan worden. Een van de unieke eigenschappen van de bamboe plant is dat deze plant precies op hetzelfde tijdstip over de wereld start met bloeien, zich voortplant via zaden en na dit proces afsterft.

Ook binnen Europa heeft de plant in de laatste jaren, vele tuinen veroverd.
De bamboe plant is zeer rijk aan silicium dat ook wel kiezelzuur wordt genoemd. Silicium heeft re-mineraliserende eigenschappen en is goed voor sterk en soepel kraakbeen, bindweefsel en botten.

Zwavel
MSM (methylsulfonylmethaan) is een organisch gebonden zwavel. Dit is de vorm waarin zwavel van nature voorkomt in levende organismen en deze vorm is biologisch actief. Zwavel wordt vooral in eiwitrijke weefsels aangetroffen. Het is onder andere een bestanddeel van bindweefsel, rode bloedcellen, spieren, huid, haar en nagels en van de zwavelhoudende aminozuren methionine en cysteïne.

Ons ontwikkelteam heeft samen met ons laboratorium uiterst zuivere vormen van MSM en bamboe extract weten te realiseren en dit in een mooie poedervorm die makkelijk door een glas water of een kommetje yoghurt kan worden geroerd. Om de inname qua smaak te verbeteren heeft de BamboeMSM een natuurlijke smaak meegekregen van banaan.

Extra informatie

Gewicht282 g
Samenstelling

MSM (Methyl Sulfonyl Methane) 4000mg*, Silicium (als Bamboe silica extract) 350mg*.

Ingrediënten

M.S.M. Methyl Sulfonyl Methaan, Bamboe silica extract, Zoetstof (Banana aroma), Natriumsaccharine.

Reviews

Er zijn nog geen reviews geplaatst.

Review toevoegen