Multi 5: Vrouw 40+

SKU: 1109 Categorie:

Beschrijving

Multivitamine voor de vrouw van veertig plus
De Multi 5: Vrouw 40+ geeft jouw lichaam net dat beetje extra.

Multivitamine voor de vrouw van veertig plus
Onze hoogwaardige en zuivere grondstoffen helpen de vrouwelijke veertigplusser haar veranderende lichaam te ondersteunen. Wanneer er hormonaal veel verandert in het lichaam kun je je af en toe moe en futloos voelen. De multivitamine kunnen dan bijdragen aan een energieker en fitter gevoel door onder andere de bestanddelen niacine en riboflavine.

Bestand tegen lichamelijke veranderingen
Ook biotine, seleen, ijzer, molybdeen en vitamines B6, D, en K zijn in deze multivitamine verwerkt. Zij zorgen gezamenlijk voor een aanvullende dosis vitaminen en mineralen die bijdragen aan een normale werking van het zenuwstelsel, de hormonen, het celdelingsproces, het zuurstoftransport en de schildklier. Jouw lichaam is met deze zorgvuldig geselecteerde ingrediënten beter bestand tegen lichamelijke veranderingen.

Hoogwaardige kwaliteit
Pro-Vital® ontwikkelt haar producten zelf en laat alle hoogwaardige voedingssupplementen keuren door artsen en apothekers. Zo streven wij altijd de beste kwaliteit na als het gaat om supplementen die healthy aging ondersteunen.

Extra informatie

Gewicht 51 g
Ingrediënten

Vitaminen, mineralen, kruiden, Soybean extract Dit product bevat Soja., Amylum solani (aardappelzetmeel), Oleum helianthus annuum (zonnebloemolie), Hydroxypropyl methylcellulose (vegetarische capsulehuls).

Reviews

Er zijn nog geen reviews geplaatst.

Review toevoegen