Multi 5: Vrouw 40+

SKU: 1109 Categorie:

Beschrijving

Multivitamine voor de vrouw van veertig plus
Multi 5: Vrouw 40+ is een unieke vijfdagen per week formule en geeft jouw lichaam net dat beetje extra.

Hormonale veranderingen
Door hormonale en lichamelijke veranderingen na het veertigste levensjaar kun je je soms moe en futloos voelen. De Multi 5: Vrouw 40+ kan jou als vrouwelijke veertigplusser dan ondersteunen door onder andere Niacine en Riboflavine. Niacine draagt onder andere bij aan het activeren van de natuurlijke energie. Riboflavine bevordert de energiestofwisseling en heeft zo een gunstige invloed op de vermindering van vermoeidheid en moeheid.

Ondersteuning bij lichamelijke veranderingen
Ook biotine, seleen, ijzer, molybdeen en vitamines B6, D, en K zijn in deze multivitamine verwerkt. Zij zorgen gezamenlijk voor een aanvullende dosis vitaminen en mineralen,die bijdragen aan een normale werking van het zenuwstelsel, de hormonen, het celdelingsproces, het zuurstoftransport en de schildklier. Jouw lichaam krijgt met deze zorgvuldig geselecteerde ingrediënten betere ondersteuning bij lichamelijke veranderingen.

Hoogwaardige kwaliteit
Pro-Vital® ontwikkelt haar producten zelf en laat alle hoogwaardige voedingssupplementen keuren door artsen en apothekers. Zo streven wij altijd de beste kwaliteit na,als het gaat om supplementen,die healthy aging ondersteunen.
Wees uniek. Kies Pro-Vital®.

Extra informatie

Gewicht51 g
Samenstelling
Ingrediënten

Vitaminen, mineralen, kruiden, Soybean extract <b>Dit product bevat Soja.</b>, Amylum solani (aardappelzetmeel), Oleum helianthus annuum (zonnebloemolie), Hydroxypropyl methylcellulose (vegetarische capsulehuls).

Reviews

Er zijn nog geen reviews geplaatst.

Review toevoegen