ProbioAdvanced

SKU: 1801 Categorie:

Beschrijving

Probioticacapsules kunnen voor balans zorgen
Wanneer onze darmen instabiel zijn, uit zich dat soms in winderigheid, een opgeblazen gevoel of zelfs diarree en obstipatie. Vervelende klachten die je liever kwijt dan rijk bent.

Help je darmflora herstellen
Van een simpele infectie of antibioticakuur kan je darmflora al verstoord raken. Echt uniek aan de ProbioAdvanced is dat er zowel “stambacteriën” als probiotische stammen Schadelijke bacteriën en nuttige bacteriën zijn dan niet meer met elkaar in evenwicht. Door nuttige bacteriën naar je darmstelsel te sturen, krijgen ze de kans zich te vermenigvuldigen. De toegevoegde calcium laat spijsverteringsenzymen normaal werken, draagt bij aan een normale bloedstolling en stofwisseling.

Gebruik van Probiotica capsules
Begin altijd met 1 capsule per dag en laat je lichaam wennen aan de miljarden lichaamseigen melkzuurbacteriën die de capsules bevatten. Vanuit daar kun je de dosis gaan opbouwen. Het grootste verschil met verschillende probioticadrankjes is dat de capsules geen zoetstoffen en suiker bevatten, zodat de probiotica hun werk kunnen doen.

Extra informatie

Gewicht 48 g
Ingrediënten

Ingrediënten: Probiotica, Calciumcarbonaat, Vulmiddel (Aardappelzetmeel), Flowverbeteraar (Zonnebloemolie), Vegetarische capsulehuls (Hydroxypropyl methylcellulose).

Samenstelling

Calcium 120mg = 15% RI, Probiotica mix 3000mg*.

De probiotica mix bestaat per 6 capsules uit:
Bacillus Coagulans (Lactospore®) 22,5 miljard
Bifidobacterium animalis ssp lactis 1,2 miljard
Bifidobacterium infantis 1,2 miljard
Lactobacillus acidophilus 1,2 miljard
Lactobacillus caseï 1,2 miljard
Lactobacillus salivarius 1,2 miljard
Lactobacillus lactis 1,2 miljard