ProbioAdvanced

SKU: 1801 Categorie:

Beschrijving

Breedspectrum probiotica
De ProbioAdvanced van Pro-Vital® is een stabiel breedspectrum probiotica met calcium, bijzondere (stam)bacteriën en Lactospore®.

Help je darmflora ondersteunen
Van een simpele infectie of antibioticakuur kan je darmflora al verstoord raken. Schadelijke bacteriën en nuttige bacteriën zijn dan niet meer met elkaar in evenwicht. Door probiotische bacteriën naar je darmstelsel te sturen, krijgen ze de kans zich te vermenigvuldigen en kunnen zo het microbieel evenwicht in de darmen ondersteunen. De toegevoegde calcium laat spijsverteringsenzymen normaal werken. Calcium draagt ook bij aan een normale bloedstolling en stofwisseling.

Geen suiker toegevoegd
Een groot verschil met diverse probiotica drankjes is, dat capsules geen zoetstoffen of suiker bevatten. Zo kan de probiotica optimaal doen, waarvoor ze ontwikkeld is.

Gebruik van probiotica capsules
Begin altijd met twee capsules per dag en laat je lichaam wennen aan de miljarden lichaamseigen melkzuurbacteriën, die de capsules bevatten. De onderhoudsdosering van de ProbioAdvanced is één tot twee capsules per dag. Als intensieve kuur kun je maximaal zes capsules per dag gebruiken.

Zuivere stabiele bacteriestammen gemengd in een bijzondere blend, dat is de kracht van Pro-Vital®.

Extra informatie

Gewicht48 g
Samenstelling

Calcium 120mg = 15% RI, Probiotica mix 3000mg*.

De probiotica mix bestaat per 6 capsules uit:
Bacillus Coagulans (Lactospore®) 22,5 miljard
Bifidobacterium animalis ssp lactis 1,2 miljard
Bifidobacterium infantis 1,2 miljard
Lactobacillus acidophilus 1,2 miljard
Lactobacillus caseï 1,2 miljard
Lactobacillus salivarius 1,2 miljard
Lactobacillus lactis 1,2 miljard

Ingrediënten

Ingrediënten: Probiotica, Calciumcarbonaat, Vulmiddel (Aardappelzetmeel), Flowverbeteraar (Zonnebloemolie), Vegetarische capsulehuls (Hydroxypropyl methylcellulose).