SafraZen

Waardering 5.00 op 5 gebaseerd op 1 klantbeoordeling
(1 klantbeoordeling)

SKU: 1001 Categorie:

Beschrijving

Somber of neerslachtig? SafraZen ondersteund. Saffraan afkomstig uit de oude Perzische streek, zuivere passiebloem ter ondersteuning van een goede gemoedstoestand*.Brahmi, beter bekend als Bacopa, bevordert het concentratie vermogen* en is goed voor het geheugen*. Daarnaast heeft Bacopa ook een positieve invloed op de galblaas*.De toegevoegde vitaminen B6 (actieve vorm) en Biotine hebben een hoge synergetische waarde in de SafraZen. Vitamine B6 draagt bij aan een heldere geest en is goed voor het concentratie vermogen. Biotine draagt bij aan een heldere geest en is goed voor de gemoedstoestand.Synergetische vitaminen, oeroude zuivere kruiden waaronder het “rode goud” Saffraan en het unieke Ayuvedische en Brahmi, gemengd tot een unieke formule dat is de SafraZen van Pro-Vital®.*Deze gezondheidclaims, gemaakt op basis van plantaardige inhoudsstoffen, zijn op dit moment in behandeling bij de ESFA.

Extra informatie

Gewicht39 g
Samenstelling

Vitamine B6 (Pyridoxaal-5-fosfaat) 8mg = 571,4% RI, Biotine (100%) 260mcg = 520% RI, Saffraan extract (2-3% Safranal) 32mg*, Brahmi 100mg*, L-Theanine natural 150mg*, Passiflora extract (Bevat minimaal 3,5% Vitexin) 500mg*.

Ingrediënten

Vitaminen, mineralen, kruiden, Oleum helianthus annuum (zonnebloemolie – flowverbeteraar), Amylum solani (aardappelzetmeel – vulstof), Tri-Calcium-Fosfaat (vulstof), Hydroxypropyl methylcellulose (vegetarische capsulehuls).

Reviews

1 review voor SafraZen
  • 5 out of 5

    Erg goed in stresssituaties. Ben er erg blij mee

Review toevoegen