Triple Ginseng

SKU: 1302 Categorie:

Beschrijving

Profiteer van een hoog gehalte ginsenoside
Je wilt dat er veel ginsenoside in jouw Ginsengsupplement zit. In onze Triple Ginseng vind je tot 30% aan ginsenosiden. Doe er je voordeel mee.

Voel je fitter door de ginsenoside uit ginseng
In een drukke baan wil je niet alleen fysiek maar ook mentaal in goede conditie zijn, zodat jij fris en fruitig aan je werkdag begint en je minder snel laat afleiden. Laat jouw gezondheid ondersteunen door Triple Ginseng. Onze capsules bevatten een hoog gehalte van de actieve stof ginsenoside. Dit kan onder andere de aanmaak van bloedcellen bevorderen en dat speelt weer een rol bij de vermindering van stress.

In ons preparaat zit de Panax Ginseng, de Siberische Ginseng en de Koreaanse Ginseng. Ze geven tussen de 20 en 30% aan ginsenosiden af aan het supplement.

Gelijkmatige opname en milieuvriendelijke vulstoffen
Maca-extract en zuivere ashwhaganda zorgen dat het lichaam de ginsenoside sneller opneemt dan vergelijkbare supplementen. Onze capsules vullen we daarnaast met aardappelzetmeel en zonnebloemlecithine voor een goede houdbaarheid, maar een lagere milieubelasting. Maca en ashwaganda hebben een sterke synergetische werking op ginseng.

Extra informatie

Gewicht 66 g
Samenstelling

Panex Ginseng radix extract (10:1) 200mg, Amerikaanse Ginseng radix extract (10:1) 50mg, Eleutherococcus senticosus extract (10:1) 200mg, Maca extract (5:1) 200mg, Ashwaganda extract 400mg.

Ingrediënten

Kruiden, Amylum solani (aardappelzetmeel – vulstof), Oleum helianthus annuum (Zonnebloem olie – flowverbeteraar), Tricalciumfosfasat, Hydroxypropyl methylcellulose (vegetarische capsulehuls).

Reviews

Er zijn nog geen reviews geplaatst.

Review toevoegen