24 okt 2019

De nieuwe Multi 7 Zwanger inzetbaar voor, tijdens en na de zwangerschap

Onze Multi Zwanger is omgedoopt en geheel vernieuwd naar de Multi 7: Zwanger. Tijdens de zwangerschap gebeurt en verandert er veel. Daarom bevat Multi 7: Zwanger enkel de meest zuivere vormen van vitaminen, mineralen en visvetzuren. De Multi 5: serie kende u al, deze gebruikt u vijf dagen in de week. De Multi 7: gebruikt u logischerwijs zeven dagen per week.Actief foliumzuur
Uiteraard wordt er in deze formule gebruik gemaakt van actief foliumzuur van Quatrefolic®. Foliumzuur draagt bij aan de vroege ontwikkeling van de baby tijdens de zwangerschap. Daarnaast speelt zink een rol in het celdelingsproces dat het lichaamsherstelvermogen ondersteunt. IJzer kan vermoeidheid laten afnemen. Riboflavine draagt bij aan fitheid, helpt energie vrij te maken en kan cellen beschermen tegen oxidatieve schade. De toegevoegde seleen kan helpen bij een normale werking van de schildklier.

24 ingrediënten
We kunnen onmogelijk alle vierentwintig ingrediënten uitlichten, dus bovenstaande is een kleine selectie uit de Multi 7: Zwanger. Nieuwe ingrediënten in de Multi 7: Zwanger zijn jodium, magnesium en de zuivere visvetzuren van Vana Sana®. Multi 7: Zwanger is specifiek voor vrouwen die zwanger willen worden, zwanger zijn of in de lactatie periode zitten.

Jarenlange ervaring toegepast in een unieke multi vitamine voor moeder en kind. Kies voor beter, kies Pro-Vital®.

Meer informatie
Multi 7: Zwanger