07 sep 2020

Nieuw: Lactoferrin Supra!

Wij zijn erg enthousiast over de stof lactoferrine. We krijgen ook vele positieve reacties over onze producten waarin lactoferrine verwerkt wordt. We zijn dan ook erg blij dat we, samen met onze twee samenwerkende artsen en alle opgedane kennis van de afgelopen jaren, een eigen lactoferrine supplement hebben ontwikkeld.

Met trots presenteren wij: Lactoferrin Supra 


Bij Pro-Vital willen we uitsluitend producten aanbieden met een hoogwaardige kwaliteit. Weten waar de grondstoffen voor onze supplementen vandaan komen is dan essentieel. Van onze geïmporteerde producten bleek het niet mogelijk om deze informatie te achterhalen. Dus hebben we de ontwikkeling en productie zelf op ons genomen. Alleen zo kunnen we een lactoferrinesupplement aanbieden waar we precies de oorsprong van weten. Een inspirerend en leerzaam traject met een prachtig supplement als eindresultaat.

Lactoferrin Supra
De basis van onze nieuwe Lactofirrin Supra wordt gevormd door lactoferrine met een zuiverheid van boven de 95%! We gebruiken 70,5 mg lactoferrine per capsule, afkomstig van verse melk die gegeven is door koeien uit Nieuw Zeeland. Er is heel bewust gekozen voor specifiek deze koeien als lactoferrinegrondstof. Ze grazen namelijk in hoog-gras, zijn bijna het gehele jaar buiten en hebben een leven onder optimale dierlijke condities. Daarbovenop wordt de puurheid en zuiverheid van de lactoferrine verkregen door een uniek en bijzonder mild proces, waardoor de lactoferrine nog beter haar unieke structuur en werking behoudt.

We hebben besloten om de samenwerking met Bio-Quad te stoppen. De Bio-Quad Lactoferrin Gold 1.8 is niet meer te bestellen.

De nieuwe Pro-Vital Lactoferrin Supra is naar verwachting in week 42 volop leverbaar. Voor geregistreerde accounts bieden we een speciale introductiekorting. Details hierover volgen snel. Houd hiervoor deze website en onze nieuwsbrief in de gaten.