17 okt 2019

Onze nieuwe Co-enzym Q10-150 met de uiterst zuivere Q10 ubiquinon & vitamine E

De Co-Enzym Q10-150 is weer op voorraad in ons magazijn. Co-enzym Q10-150 van Pro-Vital® bevat zuivere Q10 ubiquinon, vitamine E en sojaboon als extract. Ubiquinon biedt een zeer stabiele verbinding van optimale kwaliteit en opneembaarheid tot in onze lichaamscellen.Ubiquinon of ubiquinol?
We maken gebruik van ubiquinon omdat productiekosten van ubiquinol significant hoger zijn. Ironisch genoeg wisselt co-enzym Q10 in het lichaam voortdurend tussen de twee vormen van Q10, ofwel de ubiquinon en ubiquinol wisselen elkaar steeds af. Het is een onderdeel van de rol die de stof in biologisch opzicht speelt. Of je dus ubiquinon of de veel duurdere ubiquinol gebruikt, de stof verandert steeds in de andere vorm en weer terug, zodat het geen verschil maakt met welke vorm je begint.

Biologische beschikbaarheid
Daarnaast is natuurlijke vitamine E toegevoegd. Deze antioxidant bevat de enige vorm van alfatocoferol die in het lichaam biochemisch actief is. Het beschermt de celmembranen, met name de celmembraanvetten, tegen oxidatie. De zuivere sojaproteïnen die in deze formule aanwezig zijn, zorgen voor een betere opname van de Q10. Door opname te maximaliseren wordt de best mogelijke werking gegenereerd van Co-enzym Q10-150 zonder de hoofdprijs te betalen.

Hoogwaardige Q10, natuurlijke vitamine E en zuivere soja proteïnen voor maximale biologische beschikbaarheid, dat is de kracht van Pro-Vital®!

Meer informatie
Co-enzym Q10-150