11 okt 2019

Onze topper Immuun Support naar een nog hoger niveau.


Na lang wachten is onze nieuwe Weerstand ondersteuning er weer en hoe! Naast een nieuwe naam is er ook veel veranderd in de samenstelling. We stellen in deze nieuwsbrief dan ook graag Immuun Support aan je voor.

Specifiek ontwikkeld
Immuun Support, de hardloper uit het assortiment van Pro-Vital®, ondersteunt bij het werken aan de weerstand. Ze bevat een uitgebalanceerde blend met daarin niet alleen vitaminen en mineralen, maar ook kruiden en probiotica die goede bacteriën voor de darmen bevatten. In elke dagdosering zitten anderhalf miljard bacteriën.

Kruiden in de breedste zin van het woord
Veel kruiden werden al in de oudheid veelvuldig gebruikt bij het maken van bijvoorbeeld dranken en poeders. In Immuun Support vind je vier bijzondere kruiden als extract, te weten de gewone vlier, kattenklauw, rode zonnehoed en Siberische ginseng. Aan artsen en therapeuten is geen uitleg nodig dat deze kruiden samen met de vitaminen, mineralen en probiotica die in Immuun Support zitten, deze compositie tot een bijzonder en zeer breed inzetbaar supplement maken.

Vitaminen
Niacine draagt bij aan een normale werking van de slijmvliezen. Vitamine B6 (actieve vorm) en seleen dragen bij aan een normale werking van het immuunsysteem. Folaat, vitamine B6 (actieve vorm), niacine en thiamine dragen bij aan een normale werking van het zenuwstelsel en het verminderen van vermoeidheid.

Onze hardloper is een unieke blend van zuivere vitaminen, mineralen, kruiden en probiotica. Dat is de kracht van Pro-Vital®.

Meer informatie
Immuun Support