28 jan 2019

Vernieuwd product BamboeMSM

U heeft gemerkt dat onze MSM-1000 tabletten een tijdlang niet leverbaar zijn geweest. Bij het ontwikkelteam van Pro-Vital is de afgelopen maanden hard gewerkt aan een nieuw MSM poeder met als toevoeging bamboe extract: BamboeMSM.

BamboeMSM pot
BamboeMSM
Bamboe is een bijzonder wonderlijke plant. Het is een rietplant die onder goede omstandigheden tot wel twintig centimeter per dag kan groeien en uiteindelijk ruim tien meter hoog kan worden. Een van de unieke eigenschappen van de bamboe plant is dat deze plant precies op hetzelfde tijdstip over de wereld start met bloeien, zich voortplant via zaden en na dit proces afsterft. Ook binnen Europa heeft de plant in de laatste jaren, vele tuinen veroverd.

De bamboe plant is zeer rijk aan silicium dat ook wel kiezelzuur wordt genoemd. Silicium heeft re-mineraliserende eigenschappen en is goed voor sterk en soepel kraakbeen, bindweefsel en botten.

MSM (methylsulfonylmethaan) is een organisch gebonden zwavel. Dit is de vorm waarin zwavel van nature voorkomt in levende organismen en deze vorm is biologisch actief. Zwavel wordt vooral in eiwitrijke weefsels aangetroffen. Het is onder andere een bestanddeel van bindweefsel, rode bloedcellen, spieren, huid, haar en nagels en van de zwavelhoudende aminozuren methionine en cysteïne.

Ons ontwikkelteam heeft samen met ons laboratorium uiterst zuivere vormen van MSM en bamboe extract weten te realiseren en dit in een mooie poedervorm die makkelijk door een glas water of een kommetje yoghurt kan worden geroerd. Om de inname qua smaak te verbeteren heeft de BamboeMSM een natuurlijke smaak meegekregen van banaan.

Bij inname van de dagdosering van onze nieuwe BamboeMSM krijgt u 1000mg meer MSM binnen ten opzichte van de “oude” MSM-1000 tabletten. Zo gaat het product tweemaal zo lang mee ten opzichte van de “oude” MSM tabletten.

Alles op een rij:
  • Elke pot bevat per dagdosering 4000mg puur & zuiver MSM en 700mg puur & zuiver Bamboe extract.
  • Één pot BamboeMSM is genoeg voor 59 dagen suppletie.
  • Fijnmazig poeder met een milde bananen smaak die goed mengt met water en Yoghurt.
  • Ontwikkeld in- en geproduceerd op Nederlandse bodem.