02 okt 2019

Vernieuwde uitgebalanceerde Probiotica formules

ProbioAdvanced
De ProbioAdvanced is weer op voorraad bij Pro-Vital®. ProbioAdvanced is een stabiel breedspectrum probiotica met calcium, bijzondere (stam)bacteriën en Lactospore®.

Een simpele infectie of antibioticakuur kan de darmflora verstoren. Schadelijke bacteriën en nuttige bacteriën zijn dan niet meer met elkaar in evenwicht. Door goede probiotische bacteriën naar je darmstelsel te sturen, krijgen ze de kans zich te vermenigvuldigen en kunnen zo het microbieel evenwicht in de darmen ondersteunen. De toegevoegde calcium laat spijsverteringsenzymen normaal werken. Calcium draagt ook bij aan een normale bloedstolling en stofwisseling.

Dertig miljard bacteriën
LongaSem is een specifiek toepassingspreparaat dat met onder andere het toegevoegde kruid boswellia een verzachtende werking heeft op de luchtwegen*. Ter ondersteuning van het immuunsysteem zijn zink en de niet zure vorm van vitamine C toegevoegd. De zuivere en hoog gedoseerde kurkuma in deze formule ondersteunt de natuurlijke weerstand van lichaamscellen en de gal- en leverreiniging*.

Dosering
ProbioAdvanced kan iedere dag worden gebruikt of als intensieve kuur. Als ProbioAdvanced iedere dag wordt ingenomen, dan volstaan één à twee capsules per dag voor een onderhoudsdosering.

Als intensieve kuur is het goed om ProbioAdvanced langzaam op te bouwen, de eerste week twee capsules per dag, de tweede week tweemaal daags twee capsules, en de derde week driemaal daags twee capsules. De intensieve kuur adviseren wij bij Pro-Vital enkel onder begeleiding van een arts en/of therapeut te doen.

Indien u antibiotica gebruikt heeft of gaat gebruiken, dan kan ProbioAdvanced goed worden ingezet. Het advies is om vier maanden twee capsules per dag te gebruiken.

Probiotica drankjes
Een groot verschil met diverse probiotica drankjes is dat de capsules geen zoetstoffen of suiker bevatten. Zo kan de probiotica optimaal doen waarvoor ze ontwikkeld is.

Zuivere stabiele bacteriestammen gemengd in een bijzondere blend, dat is de kracht van Pro-Vital®.

Meer informatie
ProbioAdvancedProbioZyme
In deze nieuwsbrief stellen we graag onze geheel nieuwe ProbioZyme van Pro-Vital® voor. ProbioZyme is een uitgebreide blend met probiotica (Lactospore®), enzymen (Digezyme®), zwarte peper (BioPerine®). Allen afkomstig van topgrondstofleverancier Sabinsa®. Naast de ingrediënten van Sabinsa® is zuivere karwij toegevoegd aan de formule. ProbioZyme is specifiek ontwikkeld voor het maag-darmkanaal.

Sabinsa®
Lactospore® bevat stambacteriën. Stambacteriën vormen sporen, die in de maag en darmen aanwezig blijven. De probiotische bacteriën kunnen het microbieel evenwicht in de darmen ondersteunen. Per dagdosering bevat ProbioZyme drie miljard bacteriën.

Digezyme® is ontworpen om de vertering van eiwitten, vetten en koolhydraten in de maag te ondersteunen en bevat de enzymen α–amylase, cellulase, lipase, protease en lactase. BioPerine® bevordert de spijsvertering* en draagt bij aan een betere opname van de ingrediënten in ProbioZyme. Drie hoogwaardige gepatenteerde ingrediënten met zuivere karwij samengevoegd tot één unieke blend, dat is de kracht van Pro-Vital®

Meer informatie
ProbioZyme

* Deze gezondheidsclaims, gemaakt op basis van plantaardige inhoudsstoffen, zijn op dit moment in behandeling bij de EFSA.