Artsen en therapeuten bestellen voedingssupplementen bij Pro-Vital

Je vindt ons niet zomaar in de winkel, want onze supplementen zijn alleen op voorschrift verkrijgbaar. Artsen, apothekers of therapeuten kunnen eenvoudig voedingssupplementen bij ons bestellen. Zij weten precies welke formule het beste past bij de situatie van hun patiënten. We voorkomen zo dat cliënten op eigen inzicht onze formules innemen en teleurgesteld raken als de verwachte werking uitblijft.

Maak als arts of therapeut een account aan om eenvoudig bestellingen te plaatsen en op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen bij Pro-Vital.

iPhone-XS-Max-Portrait-Space-Gray-800

Bestel voedingssupplementen in onze nieuwe app

Onze app maakt het voor jou als arts, therapeut of apotheker eenvoudig om voedingssupplementen te bestellen, waar je ook bent in deze wereld. Innovatieve ontwikkelaars stellen ons assortiment samen. Zij gebruiken de laatste inzichten uit onderzoek voor een optimale opname in het lichaam. De perswijze van tabletten en onze kwalitatieve grondstoffen dragen hieraan bij. Alle formules komen tot stand volgens de laatste Europese en Nederlandse richtlijnen.
download_on_the_app_store_badge_nl_135x40

Wij laten ons inspireren door de natuur, vooral als het gaat om onze vitamine- en weerstandcomplexen. Kies anders, kies Pro-Vital!

Maak kennis met ons assortiment