Therapeuten en natuurwinkels bestellen voedingssupplementen bij Pro-Vital

Je vindt ons niet zomaar in de winkel, want wij vinden het belangrijk dat klanten goed geadviseerd worden. Therapeuten, natuurwinkels, personal trainers of andere gezondheidsprofessionals, kunnen eenvoudig voedingssupplementen bij ons bestellen. Zij weten precies welke formule het beste past bij de situatie van hun patiënten, cliënten of klanten en kunnen zo advies geven van hoogwaardige kwaliteit.

Maak als therapeut of natuurwinkel een account aan om eenvoudig bestellingen te plaatsen en op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen bij Pro-Vital.

iPhone-XS-Max-Portrait-Space-Gray-800

Bestel voedingssupplementen in onze nieuwe app

Onze app maakt het voor jou als therapeut of eigenaar van een natuurwinkel eenvoudig om voedingssupplementen te bestellen, waar je ook bent in deze wereld. Innovatieve ontwikkelaars stellen ons assortiment samen. Zij gebruiken de laatste inzichten uit onderzoek voor een optimale opname in het lichaam. De perswijze van tabletten en onze kwalitatieve grondstoffen dragen hieraan bij. Alle formules komen tot stand volgens de laatste Europese en Nederlandse richtlijnen.
download_on_the_app_store_badge_nl_135x40

Wij laten ons inspireren door de natuur, vooral als het gaat om onze vitamine- en weerstandcomplexen. Kies anders, kies Pro-Vital!

Maak kennis met ons assortiment