19 dec 2019

Bewust gezond in 2020

Het einde van 2019 nadert. Vaak wordt dit moment gekozen om stil te staan bij alles wat er het afgelopen jaar is gebeurd/bereikt. Dat doen wij ook. Wij hebben een fantastisch jaar gehad.
07 nov 2019

FemmeCare, onze ondersteuning voor vrouwen met hormonale klachten.

Onze FemmeCare is totaal op de schop gegaan. Hormonale disbalans bij vrouwen blijft ook een lastig iets. Mede om deze reden hebben we een unieke compacte formule ontwikkeld met twee vitaminen en twee kruiden die goed samenwerken in de onze nieuwe FemmeCare. Vitamine D3 Quali-D® van DSM en MenaQ7 vitamine K2. Vitamine K2 en D3 zijn vetoplosbare vitaminen met tal van belangrijke functies in ons lichaam. Vitamine K ondersteund onder andere de bloedstolling, vitamine K is ook betrokken bij het functioneren van botweefsel maar ook van hart en bloedvaten.
31 okt 2019

Ondersteun uw longen en luchtwegen met de geheel vernieuwde LongaSem formule van Pro-Vital

De vernieuwde LongaSem is een unieke formule van Pro-Vital®. De formule bestaat uit een uitgebreide en bijzondere blend, die is gebaseerd op krachtige antioxidanten en kruiden waaronder glutathion, in de volksmond beter bekend als “de koning der antioxidanten”. Met de nieuwe LongaSem hebben we de toch al zeer succesvolle Longa formule nog verder verbeterd.
24 okt 2019

De nieuwe Multi 7 Zwanger inzetbaar voor, tijdens en na de zwangerschap

Onze Multi Zwanger is omgedoopt en geheel vernieuwd naar de Multi 7: Zwanger. Tijdens de zwangerschap gebeurt en verandert er veel. Daarom bevat Multi 7: Zwanger enkel de meest zuivere vormen van vitaminen, mineralen en visvetzuren. De Multi 5: serie kende u al, deze gebruikt u vijf dagen in de week. De Multi 7: gebruikt u logischerwijs zeven dagen per week.
11 okt 2019

Onze topper Immuun Support naar een nog hoger niveau.

Na lang wachten is onze nieuwe Weerstand ondersteuning er weer en hoe! Naast een nieuwe naam is er ook veel veranderd in de samenstelling. We stellen in deze nieuwsbrief dan ook graag Immuun Support aan je voor.
02 okt 2019

Vernieuwde uitgebalanceerde Probiotica formules

ProbioAdvanced De ProbioAdvanced is weer op voorraad bij Pro-Vital®. ProbioAdvanced is een stabiel breedspectrum probiotica met calcium, bijzondere (stam)bacteriën en Lactospore®. Een simpele infectie of antibioticakuur kan de darmflora verstoren. Schadelijke bacteriën en nuttige bacteriën zijn dan niet meer met elkaar in evenwicht. Door goede probiotische bacteriën naar je darmstelsel te sturen, krijgen ze de … Verder lezen →Vernieuwde uitgebalanceerde Probiotica formules
23 mei 2019

Lactoferrine het natuurlijke wondermiddel

Lactoferrine. Het woord zegt u waarschijnlijk weinig, maar daar moet snel verandering in komen als het aan Narain Naidu ligt. Vanuit Heerenveen werkt hij samen met anderen aan de bekendheid en verspreiding in Nederland en Europa van dit natuurlijke en bijzondere eiwit in de vorm van voedingssupplementen. “Als mensen het gevoel hebben dat ze ziek worden en bijvoorbeeld griep krijgen, dan zouden ze eigenlijk als eerste een voedingssupplementen met lactoferrine moeten nemen. Het zou zomaar kunnen helpen om de griep te stoppen.”
03 apr 2019
Lactoferrin Gold 1.8 verpakking (lactoferrine)

Het levensmolecuul Lactoferrine

Vanwege abnormale en veelal ongezonde voeding, overmatige stress en/of blootstelling aan een toxische omgeving, zijn onze aangeboren reserves veelal sneller uitgeput dan dat ze hersteld zijn. Als gevolg hiervan kunnen we eindigen met een onbalans of tekort aan Lactoferrine in het lichaam.
25 feb 2019
Mensen die last hebben van hooikoorts moeten eerder dan normaal rekening houden met klachten door pollen van hazelaars en elzen.

Hooikoorts weer…

Het AD kopte begin februari: ‘Last van hooikoorts? Pollen kunnen nu al voor problemen zorgen’. Door de zeer warme december en januari ligt de ontwikkeling in de natuur een maand voor op schema. Mensen die last hebben van hooikoorts moeten eerder dan normaal rekening houden met klachten door pollen van hazelaars en elzen.
22 feb 2019
Ontdek hoe het precies zit met de regelgeving van gezondheidsclaims en hoe Pro-vital dat aanpakt.

De ins en outs van gezondheidsclaims

Gezondheidsclaims gaan een wildgroei aan beweringen tegen in de markt van voedingssupplementen. Ontdek hoe Pro-vital omgaat met deze regelgeving.
28 jan 2019
BamboeMSM pot

Vernieuwd product BamboeMSM

Bij het ontwikkelteam van Pro-Vital is de afgelopen maanden hard gewerkt aan een nieuw MSM poeder met als toevoeging bamboe extract: BamboeMSM.