17 jul 2020

Pro-Vital vanaf juli 2020 officieel een B.V.

Met trots melden wij dat Pro-Vital vanaf juli 2020 officieel een B.V. is geworden. Wytze van der Schaaf en Pieter Pieters zijn nu officieel samen eigenaar van Pro-Vital. Door te kiezen voor deze nieuwe bedrijfsvorm creëren we hiermee meer slagkracht waardoor de dienstverlening en producten van Pro-Vital nog beter tot hun recht gaan komen.
27 feb 2020

Verhuisbericht

Afgelopen jaren heeft Pro-Vital een enorme groei doorgemaakt, daar zijn we trots op. Om ons voor te bereiden op de toekomst hebben we enige tijd geleden besloten om te verhuizen naar een nieuwe locatie die ons meer mogelijkheden biedt voor toekomstige groei.
19 dec 2019

Bewust gezond in 2020

Het einde van 2019 nadert. Vaak wordt dit moment gekozen om stil te staan bij alles wat er het afgelopen jaar is gebeurd/bereikt. Dat doen wij ook. Wij hebben een fantastisch jaar gehad.
07 nov 2019

FemmeCare, onze ondersteuning voor vrouwen met hormonale klachten.

Onze FemmeCare is totaal op de schop gegaan. Hormonale disbalans bij vrouwen blijft ook een lastig iets. Mede om deze reden hebben we een unieke compacte formule ontwikkeld met twee vitaminen en twee kruiden die goed samenwerken in de onze nieuwe FemmeCare. Vitamine D3 Quali-D® van DSM en MenaQ7 vitamine K2. Vitamine K2 en D3 zijn vetoplosbare vitaminen met tal van belangrijke functies in ons lichaam. Vitamine K ondersteund onder andere de bloedstolling, vitamine K is ook betrokken bij het functioneren van botweefsel maar ook van hart en bloedvaten.
31 okt 2019

Geheel vernieuwde LongaSem Formule van Pro-Vital

De vernieuwde LongaSem is een unieke formule van Pro-Vital®. De formule bestaat uit een uitgebreide en bijzondere blend, die is gebaseerd op krachtige antioxidanten en kruiden waaronder glutathion, in de volksmond beter bekend als “de koning der antioxidanten”. Met de nieuwe LongaSem hebben we de toch al zeer succesvolle Longa formule nog verder verbeterd.