23 mei 2019

Lactoferrine het natuurlijke wondermiddel

Lactoferrine. Het woord zegt u waarschijnlijk weinig, maar daar moet snel verandering in komen als het aan Narain Naidu ligt. Vanuit Heerenveen werkt hij samen met anderen aan de bekendheid en verspreiding in Nederland en Europa van dit natuurlijke en bijzondere eiwit in de vorm van voedingssupplementen. “Als mensen het gevoel hebben dat ze ziek worden en bijvoorbeeld griep krijgen, dan zouden ze eigenlijk als eerste een voedingssupplementen met lactoferrine moeten nemen. Het zou zomaar kunnen helpen om de griep te stoppen.”
03 apr 2019
Lactoferrin Gold 1.8 verpakking (lactoferrine)

Het levensmolecuul Lactoferrine

Vanwege abnormale en veelal ongezonde voeding, overmatige stress en/of blootstelling aan een toxische omgeving, zijn onze aangeboren reserves veelal sneller uitgeput dan dat ze hersteld zijn. Als gevolg hiervan kunnen we eindigen met een onbalans of tekort aan Lactoferrine in het lichaam.
25 feb 2019
Mensen die last hebben van hooikoorts moeten eerder dan normaal rekening houden met klachten door pollen van hazelaars en elzen.

Hooikoorts weer…

Het AD kopte begin februari: ‘Last van hooikoorts? Pollen kunnen nu al voor problemen zorgen’. Door de zeer warme december en januari ligt de ontwikkeling in de natuur een maand voor op schema. Mensen die last hebben van hooikoorts moeten eerder dan normaal rekening houden met klachten door pollen van hazelaars en elzen.
22 feb 2019
Ontdek hoe het precies zit met de regelgeving van gezondheidsclaims en hoe Pro-vital dat aanpakt.

De ins en outs van gezondheidsclaims

Gezondheidsclaims gaan een wildgroei aan beweringen tegen in de markt van voedingssupplementen. Ontdek hoe Pro-vital omgaat met deze regelgeving.
28 jan 2019
BamboeMSM pot

Vernieuwd product BamboeMSM

Bij het ontwikkelteam van Pro-Vital is de afgelopen maanden hard gewerkt aan een nieuw MSM poeder met als toevoeging bamboe extract: BamboeMSM.